Professor Pollewop en de magie in het bos, geschreven door Jeroen Antonis

Er zit magie in het bos, Professor Pollewop weet het zeker. Vroeger dacht hij dat de verhaaltjes van Oma maar sprookjes waren, en dat het grote onzin was. Want als er magische wezens of zelfs sprookjesfiguren in het bos zouden leven, dan had iemand die toch al lang ontdekt? Maar na de vondst van een stuk perkament met daarop aanwijzingen en formules ging de professor toch twijfelen. Hij vond een apparaat uit om magie te meten, en ging daarmee het bos in. Zijn hulpje Trees Trubbel helpt hem mee en voor de gezelligheid mocht zijn moeder ook mee op avontuur. En dat wordt het. Wat ze in het bos vinden hadden ze nooit gedacht…….

Naast de bosfiguren Hatsikidee, Hatseflats, Hopla en Huppeldepup, en de Feeënkoningin Bloesem en haar lijfwacht Holladiee lopen er nog twee rare snuiters door het bos. Puk en Petje. Wat doen zij daar? En wat doet Truus, de tweelingzus van Trees, daar tussen de struiken?

Een spannend avontuur vol humor, voor en door kinderen.

Wil je weten hoe het verder gaat? Kom dan kijken op Zaterdag 22 en/of Zondag 23 april 2023 in theater CulturA & Zo, aanvang 14.00 uur. Het is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.