Hallo is daar iemand? geschreven door Ian Hornby, vertaald door Aris Bremer

Van admin

‘Hallo! Is daar iemand?’ ’ is een hilarische misdaadkomedie geschreven door Ian Hornby, vertaald door Aris Bremer, onder regie van Vincent Prenger.

Op het landgoed Squire Grange is Lady Amelia samen met haar huisvriend Freddy op zoek naar een plot voor haar nieuwe thriller. Haar echtgenoot, Sir Malcolm, probeert de dag door te komen met verschillende bezigheden met als hoofdactiviteit: het nuttigen van alcohol.

De rust wordt verstoord als de heer Vic Tim op bezoek komt en direct daarna door een onbekende wordt neergeschoten. Wat nu? Er moet niet alleen nagedacht worden over waar het lijk van Vic Tim verstopt kan worden maar ook over wie de onbekende dader zou kunnen zijn. Butler Smalls en het dienstmeisje Mabel doen hun uiterste best om de familie bij deze lastige situatie te assisteren.

Als de politie met drie man sterk arriveert speelt iedereen mooi weer en staan vooral Sir Malcolm en Freddy vooraan om de mooie agente Nunnall te helpen bij het onderzoek. Terwijl de politie druk bezig is om de moord op te lossen valt er een tweede slachtoffer. Wie loopt er nog meer gevaar? En wat heeft het publiek met deze zaak te maken?

Speelt iedereen wel de juiste rol?

Gelukkig arriveert Miss Marble juist op tijd om de zaak op te lossen. De onverwachte dader wordt gevonden, of toch niet…? Wacht… Wat…?

We spelen deze misdaad komedie op:

Vrijdag 17 maart 2023 20.00 uur
Zaterdag 18 maart 2023 20.00 uur
Vrijdag 24 maart 2023 20.00 uur
Zaterdag 25 maart 2023 20.00 uur
Zondag 26 maart 2023 14.00 uur

Vergelijkbare artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.