Marga Copaan (Carola van der Helm) is getrouwd met Michel (Pascal Beuman) en samen hebben ze een baby. Op het moment dat Marga trouwde met Michel stond tante Geraldina (Thea van der Helm) niet achter dit huwelijk. Volgens tante was Michel geen goede partij voor Marga. Echter Marga, een vrouw met een overvloed aan fantasie, heeft via brieven contact met een oude schoolvriendin die alles doorvertelt aan tante Geraldina. Marga heeft in de loop der jaren haar situatie met Michel veel beter voorgedaan dan dat het in werkelijkheid is. Zo hemelt ze Michel enorm op en hebben ze het financieel geweldig dankzij zijn goede baan. Ze hebben mooie spullen kunnen aanschaffen en ook personeel kunnen onderhouden, zoals een dienstmeisje (Susanne Buijtenhek) en een butler.

Dan meldt tante Geraldina dat ze op visite wil komen, vergezelt van haar achternichtje Fientje (Cindy Bouman). De fantasie van Marga slaat op hol en samen met haar vriendin Ada (Marieke Steneveld) trekt ze alles uit de kast om de situatie zoveel mogelijk te laten lijken op wat ze in haar brieven heeft geschreven. Michel voelt weinig voor de capriolen van zijn echtgenote, maar zij weet haar zin door te drijven en hem deelgenoot te maken van de komedie!

Tevens spelen nog mee Peter van der Helm en Rene Speelman.  De rollen die zij spelen laten we nog even te raden, anders heeft het verhaal geen verrassingen meer.